Raspisan oglas za zakup poljoprivrednog zemljišta na području Beograda

Bez autora
Aug 15 2010

Gradonačelnik Beograda doneo je Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Beograda. U zakup se daje 7.183,4536 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, koje je grupisano u 2.277 javnih nadmetanja, i koje se nalazi na području 12 gradskih opština, i to na području opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Sopot, Surčin i Čukarica.Takođe, date su i početne cene zakupa po hektaru za svaku opštinu, kao i dinarski iznosi depozita...

Raspisan oglas za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na području BeogradaGradonačelnik Beograda doneo je Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Beograda.

U zakup se daje 7.183,4536 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, koje je grupisano u 2.277 javnih nadmetanja, i koje se nalazi na području 12 gradskih opština, i to na području opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Sopot, Surčin i Čukarica.

Takođe, date su i početne cene zakupa po hektaru za svaku opštinu, kao i dinarski iznosi depozita.

Pravo da učestvuju u javnom nadmetanju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini imaju pravna i fizička lica koja su upisana u registar poljoprivrednih gazdinstava. Dokumentacija se dostavlja 10. septembra 2010. godine.

Javno otvaranje ponuda za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Beograda održaće se od 15. do 28. septembra 2010. godine, u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik